Extra activiteiten; van gezelschap tot catering

Naast de standaardactiviteiten en het dagprogramma dat binnen het Zorgleefplan is gedefinieerd, heeft de bewoner met zijn of haar familie de mogelijkheid om extra activiteiten via Claris Zorggroep te organiseren.

Heeft u zelf ideeën, zoals bijvoorbeeld een zondagochtend-ontbijt met de familie, of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden binnen onze zorgvilla’s? Neem dan gerust contact met ons op of vraag onze brochure aan.

Extra gezelschap, buurtgezel

Onze buurtgezellen zijn speciale medewerkers die uitstekend gezelschap zijn voor onze bewoners. Deze mensen komen uit de directe omgeving van de zorgvilla en zijn door Claris Zorggroep opgeleid. We gaan steeds op zoek naar de persoon die het beste past bij een bewoner en een gemeenschappelijke interesse met hem of haar deelt.

Familiebezoek

Medewerkers van de Claris Zorggroep zullen alles in het werk stellen om een bewoner een bezoek aan familie of vrienden te laten brengen. Een medewerkers zal de bewoner persoonlijk begeleiden naar bijvoorbeeld een bruiloft van een kleinkind of naar een familiedag.

Ziekenhuisbezoek

Veel bewoners en familieleden vinden het prettig om ondersteuning te krijgen bij een bezoek aan een specialist. Onze verpleegkundige kan u begeleiden naar het ziekenhuis en gesprekspartner zijn voor medici.

Culinair pakket

Op verzoek kunnen we voor uw geliefde een favoriet gerecht bereiden. Misschien is dat een visje van Simonis of een kreeft uit de Oosterschelde. Of een klassieke Boeuf Bourguignon, om de tijd in Frankrijk nog eens terug te halen. Ook een zondagsbrunch met de familie kan worden verzorgd.

Catering bijzondere gelegenheden

Om een verjaardag of een feestdag tot een unieke ervaring te maken, kunt u de catering aan ons uitbesteden. Wij kunnen in overleg met u het feest organiseren en faciliteren. Voor informatie en een offerte op maat kunt u terecht bij de zorgvilla’s.

Kapper en pedicure

In onze zorgvilla’s kunnen afspraken worden gemaakt met bijvoorbeeld een pedicure. Zo is uitstekende persoonlijke verzorging binnen handbereik. Kappersbezoeken vinden altijd buiten de deur plaats. Een buurtgezel vergezelt een bewoner in dat geval naar een kapsalon in de omgeving. Wel zo leuk!