Zorgvilla voor dementie in Zuid-Holland

Kleinschalige Zorgvilla Den Deijl in Wassenaar

Wanneer u op zoek bent naar een (particuliere) Zorgvilla voor dementie in Zuid-Holland dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking in onze kleinschalige Claris Zorgvilla Den Deijl in Wassenaar, Zuid-Holland. Onze kleinschalige Zorgvilla met 24 appartementen – met schitterend terras, serre en belevingstuin – is centraal gelegen in Wassenaar. Vanuit de sfeervolle woonkamer krijgt de bewoner zowel de dynamiek van de omgeving, als de rust en de seizoenen mee. Iedere bewoner geniet van de privacy van een eigen woning, maar maakt tegelijkertijd deel uit van een gezellig gemeenschappelijk huis. De bewoner kan zelf kiezen voor dynamiek of voor juist een rustige plek in de villa.

 

De particuliere Zorgvilla’s van Claris

De Zorgvilla’s van Claris zijn volledig ingericht zodat deze aansluit bij de Belevingsgerichte zorg die wij onze bewoners bieden. Een belangrijk uitgangspunt van deze belevingsgerichte zorg is dat de bewoners zich thuis voelen en omgeven worden door warmte en empathie. Er wordt continu gezocht naar een balans in prikkels (overprikkelen en onderprikkelen kan tot onrust leiden). Dit betekent dat de omgeving zowel rust moet geven, als moet uitdagen en prikkelen. In de Claris Zorgvilla’s komt dit tot uiting in enerzijds de inrichting van de Zorgvilla en anderzijds de locatie van de Zorgvilla. U kunt op onze website meer lezen over de filosofie achter onze locaties.

 

Claris: belevingsgerichte zorg bij dementie

Claris Zorggroep is een autoriteit op het gebied van het verlenen van particuliere zorg voor mensen met dementie. Wij bieden professionele zorg binnen een huiselijke omgeving, met persoonlijke aandacht, waar het welzijn van onze bewoners voorop staat. Ons team biedt een transparant en betaalbaar woonzorgpakket op maat en heeft een belangrijke verankering binnen de lokale leefgemeenschap. Een persoonlijke aanpak met ruimte voor de bewoners om in onze zorgvilla’s hun eigen persoonlijkheid, individualiteit en waardigheid te behouden staat hierin centraal.

Claris Zorggroep staat voor:

  • Belevingsgerichte zorg (wetenschappelijke basis)
  • Transparantie en helderheid
  • Professionele zorg voor zowel de bewoner als de familie
  • Empathie & huiselijke omgeving in onze zorgvilla’s

Meer informatie over Claris Zorgvilla’s voor dementie, vraag dan onze brochure aan of maak een afspraak.

Vraag onze brochure aan

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Dagbesteding, zoals kaarten, in Zorgvilla Den Deijl