Zorgvilla Goudse Gaarde 1 jaar open!

Kent u dat gevoel als mantelzorger; “Ik kan niet de plek vinden waar mijn papa of mama of beiden zouden willen wonen. Maar ik kan dit niet meer zelf doen. Het is teveel”. Met dit bijltje hakte de oprichter van Claris Zorgvilla’s ook toen zijn vader gegrepen werd door dementie in zijn laatste levensfase. Hij kon ook niks geschikts vinden en toen trok ie de stoute schoenen aan. Hij ging zelf een plek voor zijn vader creëren. En zie daar! Claris Zorgvilla Den Deijl werd als eerste gerealiseerd. Alleen te laat voor zijn vader maar op tijd voor alle andere dames en heren die een warm thuis zochten voor zichzelf of voor hun naasten. 

 

9 jaar later zijn er 7 Claris Zorgvilla’s in Nederland en vierde we afgelopen week het 1 jarig bestaan van de Zorgvilla Goudse Gaarde. We zijn MEGA trots op deze plek die elke dag weer met veel zorg en kunde wordt gecreëerd voor onze lieve bewoners door het fantastische Zorgteam! Een plek waar bewoners met geheugenproblemen zorg vanuit het hart ervaren, waar ze leven zoals ze gewend zijn in een kleinschalige en comfortabele omgeving op een prachtige plek midden in de samenleving. En wonen met goede verzorging én met mede bewoners waardoor eenzaamheid, wat vaak toch ook een groot probleem is, wordt tegengegaan. Precies zoals de oprichter voor ogen had als warm thuis voor zijn lieve dementerende vader.

 

Mede hierdoor behoort Claris Zorgvilla's met nog 4 anderen tot TOP 2023 Particuliere Woonzorgcentra volgens ZorgkaartNederland - Patiëntenfederatie Nederland.